Lejemålet

Går du og drømmer om at søsætte dit kontor eller showroom i en af Frederiksstadens smukke ejendomme? Med Dronningens residens – Amalienborg – som nabo? Så er Amaliegade 5C måske noget for dig. Træd ind gennem den fine port og bliv mødt af et roligt gårdmiljø med græsplæne, bænke og bassiner med springvand. Tag trappen eller elevatoren op til 1. sal, hvor du får hele 528 højloftede kvadratmeter med godt lysindfald – fordelt på to plan med egen intern trappe. Dit nye kontors 1. sal er ideel til kontorafdeling med separat mødelokale, mens 2. salen er velegnet til showroom eller storrumskontor. Desuden er der gode toiletfaciliteter, tekøkken og garderobe på begge etager. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 7.363 pr. md. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Amaliegade løber fra grønne Sankt Annæ Plads over Amalienborg Slotsplads – med Danmarks mest kendte altan – og munder ud ned til Esplanaden og Kastellet. Fra Amaliegade finder du det hele rundt om gadehjørnet: Frederiksstadens pulserende forretningsgader, Store Kongensgade og Bredgade, der byder på butikker af alle slags, kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Det er også her i kvarteret, at alverdens ambassader og kendte advokathuse har adresse, mens Nyhavn, Ofelia Plads og Jeudans p-anlæg under Kvæsthusbroen kun er en slentretur væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       66.440 kr.
Aconto driftsudgifter       22.702 kr.
Aconto energibidrag       10.076 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       99.218 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       797.280 kr.
Aconto driftsudgifter       272.418 kr.
Aconto energibidrag       120.917 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.190.615 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070