Lejemålet

Velkommen indenfor til 221 majestætiske kontorkvadratmeter på Bredgade. Majestætisk fordi kontoret kun ligger en kort spadseretur fra Dronningen – men også på grund af ejendommens elegante indvendige udsmykning. Kontoret har smukke stukdekorationer i loftet, høje stukpaneler, store vinduer ud mod Bredgade og nyslebne rudeparketguvle. Kontoret er opdelt med fire kontorrum – i forskellige størrelser – et mødelokale, et depotrum, garderobeområde, toiletfaciliteter og et tekøkken, hvor du og dine medarbejdere kan nye jeres frokost. Er trappen en forhindring? Eller har du meget at bære på? Så tag elevatoren op. Med kontor i Bredgade 20 bliver du og dine medarbejdere en del af et driftigt nabolag, som bl.a. tæller reklame- og kommunikationsbureauer og spisesteder. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 2.822 pr. md. Kom forbi, se det hyggelige gårdmiljø og mærk stemningen. Må vi byde indenfor?

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kongens Nytorv. Busser og Marmorkirken Metrostation finder du blot et stenkast derfra, men foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       35.912 kr.
Aconto energibidrag       8.186 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       44.098 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       430.950 kr.
Aconto energibidrag       98.226 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       529.176 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. november 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070