Lejemålet

Velkommen indenfor til 221 majestætiske kontorkvadratmeter på Bredgade. Majestætisk fordi kontoret kun ligger en kort spadseretur fra Dronningen – men også på grund af ejendommens elegante indvendige udsmykning. Kontoret har smukke stukdekorationer i loftet, høje stukpaneler, store vinduer ud mod Bredgade og nyslebne rudeparketguvle. Kontoret er opdelt med fire kontorrum – i forskellige størrelser – et mødelokale, et depotrum, garderobeområde, toiletfaciliteter og et tekøkken, hvor du og dine medarbejdere kan nye jeres frokost. Er trappen en forhindring? Eller har du meget at bære på? Så tag elevatoren op. Med kontor i Bredgade 20 bliver du og dine medarbejdere en del af et driftigt nabolag, som bl.a. tæller reklame- og kommunikationsbureauer og spisesteder. Kom forbi, se det hyggelige gårdmiljø og mærk stemningen. Må vi byde indenfor?

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det gælder den unikke, levende Frederiksstads-atmosfære. Her er der plads til palæer og pulserende byliv. Her er butikker af alle slags, fra de små med specialiteter til de store med det hele. Her ligger kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Du og dine medarbejdere bliver desuden del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Kongens Nytorv og grønne Sankt Annæ Plads. Busser og metro er lige i nærheden. Er I selvkørende, findes der ledige p-pladser i vores p-huse i Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       35.912 kr.
Aconto energibidrag       8.029 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       43.941 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       430.950 kr.
Aconto energibidrag       96.349 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       527.299 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. oktober 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070