Lejemålet

Velkommen til mondæne Bredgade. Træd ind gennem porten og videre ind i gården til nr. 20, som er beliggende i ejendommens baghus. Tag herfra elevatoren eller fortsæt videre op ad den fine trappeopgang til 3. sal. Her finder du dit nye 286 kvadratmeter kontor – fordelt på fire rum i forskellige størrelser. Kvadratmeterne fordeler sig på et åbent kontorlandskab med god mulighed for rumopdeling, enkeltmandskontorer, et stort mødelokale samt et åbent loungeområde til de mere uformelle møder. Desuden er der både garderobe, arkivrum, to toiletter, et separat bad og et tekøkken med plads til at nyde frokosten. Det er muligt at få indrettet lejemålet med nye trægulve og få højt til loftet, som det ses på visualiseringen, mod et tillæg til den angivne årlige leje og med en senere overtagelsesdato. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Ejendommen er beliggende i Bredgade, og i det meget attraktive område i Frederiksstaden med Amalienborg, Kongens Nytorv, Esplanaden og Kongens Have som naboer. Bredgade er kendt for sine historiske gamle bygninger, den særlige stemning og som en pulserende gade med format i indre by - med et rigt udbud af butikker, kunsthandlere, auktionshuse og restauranter. Ejendommen ligger i gåafstand til et bredt udvalg af offentlig transport.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       34.558 kr.
Aconto drift- og varmeudgifter       10.582 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       45.140 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       414.700 kr.
Aconto drift- og varmeudgifter       126.984 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       541.684 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. april 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070