Lejemålet

Velkommen til Bredgade 23B. Fra den travle Bredgade træder du og din virksomhed ind i den stille gård, hvor I finder opgangen, der leder til de 152 kontorkvadratmeter på 1. sal. Jeres nye kontor fordeler sig på ét stort åbent rum med plads til op mod ti arbejdsstationer samt et separat mødelokale. Hertil har I en entré, som ligger i forlængelse af en lang gang, hvor I med fordel kan indrette loungeområde eller uformel mødestation. Når sulten melder sig, kan du og dine medarbejdere nyde en bid mad i kontorets eget tekøkken. Lyder det som noget for din virksomhed? Kom forbi, mærk stemningen og se mulighederne på historiske og mondæne Bredgade. Lad os byde jer velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det kommer til at opleve en unik, levende Frederiksstadens-atmosfære. I gadeplan findes alskens unikke butikker, kendte kunsthandlere, hyggelige caféer, gallerier og højbårne restauranter, mens firmaer med format har adresse oppe i etagerne. I bliver dermed en del af et helt særligt nabolag, der også inkluderer Amalienborg, Kastellet og Sankt Annæ Plads. Busser og metro kører i pendulfart ved Marmorkirken lige i nærheden. Er I selvkørende, findes der ledige p-pladser i vores p-huse i Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       20.647 kr.
Aconto driftsudgifter       1.520 kr.
Aconto energibidrag       2.217 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       24.384 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       247.760 kr.
Aconto driftsudgifter       18.240 kr.
Aconto energibidrag       26.600 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       292.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070