Lejemålet

Går du og drømmer om at bosætte din virksomhed i en unik og historisk ejendom? Så tag et smut forbi Bredgade 33C – også kendt som Krøyers Atelier. Bliv mødt af 179 lyse, moderniserede kontorkvadratmeter fordelt på to store åbne kontorer - med plads til ca. 14 medarbejdere. Kontoret giver anledning til både loungeområde og uformel mødestation samt et hyggeligt spiseområde i det afskærmede tekøkken. Dit nye kontor har desuden en tilhørende garderobe og gode toiletfaciliteter. Trods den centrale beliggenhed, er kontoret placeret i et stille og charmerende gårdmiljø – tilbagetrukket fra det susende byliv. Lyder den historiske og attraktive beliggenhed i hjertet af Frederiksstaden, som noget for dig og din virksomhed? Så glæder vi os til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det kommer til at opleve en unik, levende Frederiksstads-atmosfære. I gadeplan findes alskens unikke butikker, kendte kunsthandlere, hyggelige caféer, gallerier og højbårne restauranter, mens firmaer med format har adresse oppe i etagerne. I bliver dermed en del af et helt særligt nabolag, der også inkluderer Amalienborg, Kastellet og Sankt Annæ Plads. Busserne kører forbi i pendulfart, mens Metro og Østerport Station findes i slentre afstand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       22.450 kr.
Aconto energibidrag       2.371 kr.
Aconto driftsudgifter       4.755 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       29.576 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       269.395 kr.
Aconto energibidrag       28.447 kr.
Aconto driftsudgifter       57.060 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       354.902 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 15. marts 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070