Lejemålet

I Bredgade 33C er der lige nu 354 ledige kvadratmeter fordelt på stueetagen og første salen i gårdhuset – også kendt som Krøyers Atelier. Der er fire regulære og lyse lokaler, og på begge etager er der toilet samt et åbent køkken. Mulighederne for at indrette sig er mange, og vi hjælper gerne med idéer, der kan opfylde netop dine behov. Der er nem adgang til offentlig transport, hvor du på få minutter bl.a. kan være på Kongens Nytorv eller Marmorkirken metrostation. Parkeringsmulighederne er også gode, og du kan tilkøbe parkeringspladser i Jeudans egne p-huse i Dronningens Tværgade eller ved Ofelia Plads/Skuespilhuset. Vi ser frem til at vise dig lejemålet.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det kommer til at opleve en unik, levende Frederiksstads-atmosfære. I gadeplan findes alskens unikke butikker, kendte kunsthandlere, hyggelige caféer, gallerier og højbårne restauranter, mens firmaer med format har adresse oppe i etagerne. I bliver dermed en del af et helt særligt nabolag, der også inkluderer Amalienborg, Kastellet og Sankt Annæ Plads. Busser og metro kører i pendulfart ved Marmorkirken lige i nærheden. Er I selvkørende, findes der ledige p-pladser i vores p-huse i Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       44.398 kr.
Aconto energibidrag       4.808 kr.
Aconto driftsudgifter       9.706 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       58.912 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       532.770 kr.
Aconto energibidrag       57.702 kr.
Aconto driftsudgifter       116.466 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       706.938 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 15. april 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070