Lejemålet

Lokalerne har indtil for nylig været brugt som kontor og mødelokaler for Uddannelsesministeriet og er smukt beklædt i forskellige klinker, som alle emmer af historie. Hvordan vil du byde dine gæster velkommen? Du kan være med til at præge det, da indgangspartiet skal istandsættes. Selve restauranten er delt op i større og mindre enheder. I de store rum er der plads til flere borde, og her kan du byde større selskaber indenfor. De mindre lokaler er oplagt til private dining. Og i det allermindste rum kan du ideelt placere din vinkælder. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 6.426 pr. md.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det kommer til at opleve en unik, levende Frederiksstadens-atmosfære. I gadeplan findes alskens unikke butikker, kendte kunsthandlere, hyggelige caféer, gallerier og højbårne restauranter, mens firmaer med format har adresse oppe i etagerne. I bliver dermed en del af et helt særligt nabolag, der også inkluderer Amalienborg, Kastellet og Sankt Annæ Plads. Busser og metro kører i pendulfart ved Marmorkirken lige i nærheden. Er I selvkørende, findes der ledige p-pladser i vores p-huse i Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       204.792 kr.
Aconto driftsudgifter       9.420 kr.
Aconto energibidrag       8.847 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       223.059 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       2.457.500 kr.
Aconto driftsudgifter       113.045 kr.
Aconto energibidrag       106.164 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       2.676.709 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5 %
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070