Lejemålet

På Bredgade 45 ligger en arkitektonisk perle, som faktisk ser nyere ud, end den egentlig er. Ejendommen blev opført af Philip de Lange i 1729-1730, men gennemgik i 1880 en større ombygning – udført af Vilhelm Dahlerup. Gå gennem porten og fortsæt ind til det stemningsfyldte røde havehus. Her ligger dit nye kontor på hele 136 kvm. Kontoret er nyrenoveret, åbent og har et skønt lysindfald fra vinduerne og karnappen i glas. De helt rigtige omgivelser til virksomheden, der ønsker et dynamisk arbejdsmiljø. Tekøkkenet er splinternyt med spisepladser og kontoret har desuden gode toiletfaciliteter. Mangler du og dine medarbejdere et sted at parkere bilen? Så er det muligt at leje parkeringspladser i gården til en fordelagtig pris. Vi glæder os til at byde indenfor.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det kommer til at opleve en unik, levende Frederiksstads-atmosfære. I gadeplan findes alskens unikke butikker, kendte kunsthandlere, hyggelige caféer, gallerier og højbårne restauranter, mens firmaer med format har adresse oppe i etagerne. I bliver dermed en del af et helt særligt nabolag, der også inkluderer Amalienborg, Kastellet og Sankt Annæ Plads. Busserne kører forbi i pendulfart, mens Metro og Østerport Station findes i slentre afstand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       17.000 kr.
Aconto driftsudgifter       4.964 kr.
Aconto energibidrag       2.360 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       24.324 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       204.000 kr.
Aconto driftsudgifter       59.568 kr.
Aconto energibidrag       28.321 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       291.889 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. juni 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070