Lejemålet

Stop op ud foran nummer 65 i travle Bredgade og drej ind i den stille gård, hvor I finder opgangen, der leder til 289 lyse kvadratmeter på 2. sal. Kvadratmeterne fordeler sig på en række rum i forskellige størrelser, som kan bruges til både enkeltmandskontorer, til delekontorer og mødelokaler, alt efter behov. Fra stort set alle rum er der et fint udsyn til gården og til de øvrige etager i den smukke, gule palæejendom. Kom forbi og indsnus atmosfæren i gaden, i gården og i lokalet. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres nye kontor. Årslejen for nærværende lejemål er kr. 469.950,- ekskl. moms. Den i nærværende prospekt indsatte årsleje afspejler et tilbud om en lejerabat på 15% det 1. år, mod en binding på 2 år plus opsigelsesvarsel.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det gælder den unikke, levende Frederiksstads-atmosfære. Her er der plads til palæer og pulserende byliv. Her er butikker af alle slags, fra de små med specialiteter til de store med det hele. Her ligger kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Du og dine medarbejdere bliver desuden del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Kongens Nytorv og grønne Sankt Annæ Plads. Busser og metro er lige i nærheden. Er I selvkørende, findes der ledige p-pladser i vores p-huse i Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       33.288 kr.
Aconto energibidrag       3.757 kr.
Aconto driftsudgifter       9.031 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       46.076 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       399.458 kr.
Aconto energibidrag       45.084 kr.
Aconto driftsudgifter       108.375 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       552.917 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070