Lejemålet

Lokalet er åbent og indbydende, så du kan indrette det præcis, som det passer til din butik/kontor. Du får også et kaffespot, en lille garderobe og et toilet. Lejemålet opvarmes ved fjernvarme. Vi tilbyder en kampagnepris på kr. 650 pr. m² det 1. år. Normal prisen på lejemålet er kr. 750 pr. m². Den nævnte månedsleje er beregnet på 1. års kampagnepris. Vilkår, der kan mærkes på dit budget: 1. måneds leje er gratis. Hvis I har opsigelsesvarsel på det lejemål, I flytter fra, kan I få rabat svarende til lejen på jeres gamle lejemål. Rabatten kan dog ikke overstige 6 måneders leje på jeres nye lejemål. Ovenstående vilkår gælder kontorlejemål frem til 31. december 2019.

Hent prospekt

Området

Egedal Centret ligger i hjertet af Stenløse og byder på et hav af indkøbs- og shoppingmuligheder. Centret tilbyder en kombination af butikker, offentlige og private kontorer samt restaurationer. Det er nemt at komme til, uanset om du er med tog, bus eller i bil. Du er mindre end 2 minutters gang fra S-station eller busstoppested til Centergaden. Er du i bil? Så har du 1400 gratis parkeringspladser til din rådighed. Egedal Centret har en aktiv centerforening, som man har pligt til at være medlem af. Kontingentet udgør i 2019 kr. 16.860,- årligt ekskl. moms og betales direkte til Centerforeningen.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       4.063 kr.
Aconto driftsudgifter       1.189 kr.
Aconto energibidrag       1.539 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       6.791 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       48.750 kr.
Aconto driftsudgifter       14.268 kr.
Aconto energibidrag       18.468 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       81.486 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070