Lejemålet

Leder I efter nye og lækre kontorer, hvor jeres virksomhed kan vokse og I kan få mere plads? Vil I have P-pladser tæt på kontoret og S-tog stationen i gåafstand? Kan I se jer selv i et kontorfællesskab med et godt fællesmiljø og med gode fællesfaciliteter? Så har vi lokalerne til jer. Alle kontorer er nyistandsatte med hvide vægge og loft samt mørke tæppefliser. Der er lagt fiber ind og udgiften er inkluderet i lejen. Kontorerne har forskellige størrelser, så I kan få det,eller de, der passer til jeres virksomhed. Der er adgang til fælleskøkken og toiletfaciliteter. Udover lejen betales et fast beløb til el og varme. Ovenstående vilkår gælder kontorlejemål frem til 31. december 2020.

Hent prospekt

Området

Egedal Centret ligger i hjertet af Stenløse og har i mange år været byens mest velbesøgte og populære indkøbsmekka. Centret tilbyder en kombination af butikker, offentlige og private kontorer samt restaurationer. Centret ligger lige op ad Stenløse Station og blot få hundrede meter fra Frederikssundsvej, så der er gode muligheder for både offentlig og privat trafik. Ved centret er der desuden gode parkeringsmuligheder, da 1400 p-pladser står til rådighed. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       2.600 kr.
El-forbrug       300 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       2.900 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       31.200 kr.
El-forbrug       3.600 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       34.800 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070