Lejemålet

Gå ind gennem porten til nr. 8 og træd ud i det hyggelige gårdmiljø. Det fungerer både som en oase med luft og grønt til kaffepausen og som en funktionel gård, hvor du kan parkere cyklen. 8C ligger i det smukke baghus og på 1. tv. åbner du døren ind til 327 dagslyse og indbydende kvadratmeter med hvide lofter og vægge, mørke tæppefliser på gulvene – tæpperne er skabt til travlhed – og et perfekt mix af åbent kontormiljø, fine kontorer/mødelokaler med god vægplads til whiteboards, loungeområder eller afslappede rammer med sofaer til uformelle møder og gode gangarealer med plads til trafik i begge retninger. Ved en tillægsleje på kr. 150 pr. m2 p.a. kan du få pålagt nyt egetræs parket trægulv jf. visualisering. Vi glæder os til at byde dig velkommen i dit nye kontor. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 4.158 pr. md.

Hent prospekt

Området

Esplanaden 8 ligger friskt og fornemt mellem Store Kongensgade og Bredgade. Store Kongensgade med sin parisiske stemning, sin elegante stemning, sine mange caféer og restauranter, sine små butikker med det særlige og store butikker med det hele. Bredgade med sine kendte auktionshuse og kunsthandlere, sine fine restauranter og hyggelige caféer. Begge gader med busser og brede cykelstier. Der er tog fra Østerport St., som ligger kun en kort slentretur væk, og kører du selv, kan du leje egen p-plads i vores p-kælder.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       43.600 kr.
Aconto energibidrag       3.897 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       47.497 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       523.200 kr.
Aconto energibidrag       46.761 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       569.961 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. marts 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070