Lejemålet

Er I på jagt efter et kontor med udsigt? Med plads til ca. 15 medarbejdere og en beliggenhed, som de fleste kender? Så lad os vise frem her på Frederiksborggade 43, 1. tv. Kontoret har fem rum – i forskellige størrelser – hvor I kan indrette jer efter behov. Har I brug for input til indretning? Så hjælper vores dygtige designteam selvfølgelig gerne med det. Desuden har kontoret et stort køkken med plads til, at jeres medarbejdere kan nyde frokosten omkring spisebordet. Kontoret ligger i en driftig ejendom, hvor både bureauer, butikker og mennesker slår sine folder. Og hvem ved. Måske er det jeres virksomhed, der bliver den næste til at flytte ind. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 3.327 pr. md. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hent prospekt

Området

Er du på jagt efter det helt rigtige kontor med plads til at udfolde sig i Indre By? Og med en beliggenhed, så det er en fornøjelse for både dig og dine kunder at komme på besøg? Så tag et smut forbi Frederiksborggade og mærk stemningen. Lige om hjørnet fra din hoveddør finder du Nørreport St., hvor både bus, tog og metro kører. Dit nye kontor er nemt at komme til, men måske en smule sværere at komme fra, da I vil have TorvehallerneKBH, Søerne, caféer og områdets pulserende byliv i baghaven, der kan give lyst til at gå på opdagelse.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       33.133 kr.
Aconto energibidrag       2.277 kr.
Aconto driftsudgifter       2.165 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       37.575 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       397.600 kr.
Aconto energibidrag       27.328 kr.
Aconto driftsudgifter       25.984 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       450.912 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. august 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070