Lejemålet

Skal din virksomhed bo med udsigt til Marmorkirken? Så velkommen indenfor i jeres nye kontorlejemål på Frederiksgade 7, 2. sal. Her får I hele 367 elegante og herskabelige kvadratmeter i en unik fredet ejendom med smukke indvendige stukdekorationer og højt til loftet - en velbevaret perle. Jeres nye kontorlejemål har hele ti rum, som alle kan tilgås fra lejemålets gangareal. De mange rum – giver mange muligheder – både for kontorer og mødelokaler i forskellige størrelser. Derudover får I et rummeligt køkken, printerrum og to toiletter, hvoraf det ene er udstyret med badefaciliteter. Som krølle på halen, er to af rummene udstyret med flotte pejse, som er med til at give endnu mere sjæl og charme. Velkommen indenfor. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 4.611 pr. md.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det gælder mangfoldigt byliv. Her får I klassisk elegance uden tingel-tangel. Her er palæer og pulserende gader, butikker, kendte kunsthandlere, berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor i den eftertragtede Frederiksstaden bliver I en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Kongens Nytorv og Sankt Annæ Plads. Busser er lige i nærheden, men foretrækker I egen bil, kan den få en plads i et af Jeudan’s p-huse i enten Dronningens Tværgade eller under Ofelia Plads. Fra sommeren 2019 kan I desuden benytte Marmorkirkens nye metrostation.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       53.521 kr.
Aconto driftsudgifter       4.159 kr.
Aconto energibidrag       5.077 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       62.757 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       642.250 kr.
Aconto driftsudgifter       49.912 kr.
Aconto energibidrag       60.922 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       753.084 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070