Lejemålet

Der er mange gode grunde til at have kontor inde i byen. Kunder og samarbejdspartnere er lige rundt om hjørnet, det er let at komme fra A til B og sidst men ikke mindst, så udstråler det seriøsitet og professionalisme. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Så tag et kig indenfor på Frederiksgade 7, 3. sal. Her er der rum i forskellige størrelser - til mennesker med forskellige behov. Du kan få storrumskontorer og mindre mødelokaler. Desuden får du et splinternyt tekøkken og nye toiletfaciliteter. Alle rum har nymalede vægge, lofter og træværk. Loftet er udsmykket med flotte stukdekorationer, som er med til at give kontoret den elegance og charme, der gør Frederiksstaden så unik at bo i. Mangler du og dine medarbejdere et sted at parkere bilen? Så er det muligt at leje parkeringspladser i gården til en fordelagtig pris. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det gælder mangfoldigt byliv. Her får I klassisk elegance uden tingel-tangel. Her er palæer og pulserende gader, butikker, kendte kunsthandlere, berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Med kontor i den eftertragtede Frederiksstaden bliver I en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Kongens Nytorv og Sankt Annæ Plads. Marmorkirken Metrostation er lige foran ejendommen, men foretrækker I egen bil, kan den få en plads i et af Jeudans p-huse i enten Dronningens Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       50.891 kr.
Aconto energibidrag       5.107 kr.
Aconto driftsudgifter       4.159 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       60.157 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       610.688 kr.
Aconto energibidrag       61.289 kr.
Aconto driftsudgifter       49.912 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       721.889 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. juni 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070