Lejemålet

Frederiksgade 7 ligger med udsigt over Frederiksstadens tagrygge og direkte til Marmorkirkens nye metro. Ejendommen er opført i 1884 for bankdirektør C. F. Tietgen af arkitekt Ferdinand Meldahl, som et led i finansieringen af Frederiks Kirken. Træd indenfor på 4. sal, hvor du udover den unikke udsigt får 320 m² smukke kontorkvadratmeter til virksomheden, der efterspørger moderne faciliteter med et strejf af klassisk elegance. Du har mulighed for at indrette lejemålet med både individuelle- og storrumskontorer. Tekøkken og toiletter er opgraderet med nyt sanitet. Kontoret har nymalede vægge og lofter og gulvene er nyslebne. Så skal din virksomhed bo midt i det historiske Frederiksstaden, med en unik udsigt og lige ved Marmorkirkens Metro? Mangler du og dine medarbejdere et sted at parkere bilen, så er det muligt at leje parkeringspladser i gården til en fordelagtig pris. Så lad os byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det gælder mangfoldigt byliv. Her får I klassisk elegance uden tingel-tangel. Her er palæer og pulserende gader, butikker, kendte kunsthandlere, berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Med kontor i den eftertragtede Frederiksstaden bliver I en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Kongens Nytorv og Sankt Annæ Plads. Marmorkirken Metrostation er lige foran ejendommen, men foretrækker I egen bil, kan den få en plads i et af Jeudans p-huse i enten Dronningens Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       43.040 kr.
Aconto energibidrag       4.453 kr.
Aconto driftsudgifter       3.627 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       51.120 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       516.480 kr.
Aconto energibidrag       53.440 kr.
Aconto driftsudgifter       43.520 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       613.440 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. juni 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070