Lejemålet

Er du på jagt efter det helt rigtige kontor til din virksomhed, så kan du søsætte den her. Stop ved den fine fredede ejendom Gammel Strand 40. På 2. sal kan du åbne døren ind til 241 lyse og højloftede kvadratmeter. Her er store vinduer med dejligt dagslys og udsigt til Christiansborg, kanalen og blot 2 minutters gang fra Metroen. Lejemålet passer perfekt til den kreative virksomhed – tegnestue, reklamebureau eller lignende. Her er fem kontorer i forskellige størrelser, to af dem vender mod Gammel Strand. Du kan indrette efter dine behov og i din stil. Køkkenet er stort og her er god spiseplads. Du får dit firmanavn på navnepladen og dørtelefonen ved siden af den lukkede port. Kom ind og se det hele. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Langs den brostensbelagte gade ligger smagfulde spisesteder, hyggelige cafeer og den moderne kunsthal, Kunstforeningen GL. STRAND, som perler på en snor. Her er udsigt til kanalen, Thorvaldsens Museum og til at gøre en god forretning. Gammel Strand Metrostation ligger for enden, og det forventes at ca. 18.000 passagerer vil stå af og på her hver dag. Fra metroen tager det to minutter til Københavns Hovedbanegård, fire minutter til Østerport og fem minutter til Frederiksberg Allé. Og med Indre By med alle sine muligheder i baghaven, bidrager Gammel Strand til at bevare det historiske vingesus, som gør København til noget helt specielt. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       34.041 kr.
Aconto energibidrag       3.661 kr.
Aconto driftsudgifter       3.121 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       40.823 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       408.495 kr.
Aconto energibidrag       43.930 kr.
Aconto driftsudgifter       37.447 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       489.872 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070