Lejemålet

Kontoret er på hele 464 kvadratmeter og er beliggende i den historiske og smukke ejendom på hjørnet af Højbro Plads, hvor den folkekære digter H. C. Andersen boede fra 13. marts 1870 til 21. maj 1870. Kontoret har en unik udsigt over Højbro Plads, Christiansborg og Gl. Strand og byder på mange kontorlokaler i forskellige størrelser. I kan blandt andet indrette jer med otte kontorlokaler, to mødelokaler, loungeområde, mulighed for egen reception og et køkken med spisepladser. Lejemålet har desuden smukke stukdekorationer der pryder de hvidmalede lofter, fine nye plankegulve i kontorlokalerne, mørkt tæppe i gangareal og receptionsområde, to franske altaner mod Højbro Plads og ej at forglemme en helt unik placering i en historisk ejendom med sjæl, charme og udsigt. Må vi byde indenfor?

Hent prospekt

Området

I gamle dage slog byens blomster- og grønthandlere deres boder op på Højbro Plads og skabte rigtig markedsstemning. I dag er der liv og leben mellem pladsens nyklassicistiske ejendomme med caféer og butikker, restauranter og Metrostationen Gammel Strand – og midt i det hele sidder Absalon stadig rankt til hest midt på Højbro Plads. Den fine ejendom på Højbro Plads 21 ligger med udsigt til Gammel Strand, kanalerne og Christiansborg. Den emmer af historie – og særlige historier, for det var i netop denne ejendom, at H.C. Andersen boede og skrev i 1870.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       67.667 kr.
Aconto energibidrag       12.415 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       80.082 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       812.000 kr.
Aconto energibidrag       148.980 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       960.980 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070