Lejemålet

Drømmer du om et stort, åbent og funktionelt kontor? Så bør du tage et kig indenfor på Kigkurren 6, 1. sal. Her inviterer vi nemlig på fremvisning i det 193 kvm. store kontorlejemål. Lofter og vægge er hvide, gulve er af beton og lyset strømmer ind ad de store fabriksvinduer. Her får du den helt rigtige New Yorker-stemning. Råt og raffineret. Kontoret er centreret om det store åbne kontorlandskab, men har også eget mødelokale med glasruder, som åbner kontoret endnu mere op. Melder sulten sig? Så kan du og dine medarbejdere nyde den i jeres hyggelige tekøkken. Og er vejret til det, kan frokosten spises under åben himmel i ejendommens hyggelige gårdmiljø. Lad os vise frem?

Hent prospekt

Området

Kigkurren, hvad dælen er det for én? Det betyder udkigspost på et fæstningsværk, og sådant et lå der i gamle dage ved Langebro, der forbinder København med Islands Brygge. I dag er Kigkurren navnet på den åbne plads, der ligger i det kreative kvarter på Islands Brygge, hvor blandt andet iværksættere, musikere og virksomheder får kvarteret til at summe. Du er tæt på selve Bryggen med dens mange caféer, restauranter og Havnefronten. Desuden er der ikke langt til metro og busser, når by og business kalder. Kvarteret giver dig gode p-muligheder, og er du på cykel, kan du tage den buede bro lige over til Fisketorvet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       20.104 kr.
Aconto driftsudgifter       2.374 kr.
Aconto energibidrag       1.796 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       24.274 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       241.250 kr.
Aconto driftsudgifter       28.487 kr.
Aconto energibidrag       21.549 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       291.286 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070