Lejemålet

Nogle virksomheder har brug for rummelige kvadratmeter, højt til loftet og gode parkeringsmuligheder, men har samtidig brug for at være tæt på byen, hvor kunder og samarbejdspartnere bor. Har du sådan en virksomhed? Så lad os byde indenfor på Kigkurren 8D, 2 tv. Kontoret er på hele 256 kvadratmeter med højt til loftet og hvide vægge. Der strømmer et skønt lys ind ad de store vinduer. Du får fem kontorer og et mødelokale, køkken med spiseplads. Desuden har kontoret gode toilet- og badefaciliteter og der er direkte adgang til elevatoren i lejemålet. Kigkurren 6-8 rummer mange forskellige virksomheder, alt fra keramik til regnskab. Skal din virksomhed blive en del af det kreative og driftige kvarter på Kigkurren? Så velkommen til.

Hent prospekt

Området

Kigkurren, hvad mon det er for én? Det betyder udkigspost på et fæstningsværk, og sådant et lå der i gamle dage ved Langebro, der forbinder København med Islands Brygge. I dag er Kigkurren navnet på den åbne plads, der ligger i det kreative kvarter på Islands Brygge, hvor bl.a. iværksættere, musikere og virksomheder får kvarteret til at summe. Du er tæt på Amager Fælled og Bryggen med dens mange cafeer, restauranter og den levende havnefront, og du er tæt på Metro og busser, når by og business kalder. Kvarteret giver dig gode p-muligheder, og er du på cykel, kan du tage Cykelslangen ved Fisketorvet og Lille Langebro ved BLOX.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       29.467 kr.
Aconto energibidrag       2.531 kr.
Aconto driftsudgifter       3.566 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       35.564 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       353.600 kr.
Aconto energibidrag       30.369 kr.
Aconto driftsudgifter       42.793 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       426.762 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Kvartalsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. juli 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070