Lejemålet

Skal din virksomhed bo i et lyst og åbent kontorlokale? Tæt på byen? Med naboer, som favner bredt? Så er Kigkurren 8M på Islands Bygge måske noget for dig. Træd indenfor og kig dig omkring. Her får du et åbent kontorlandskab med godt lysindfald, hvor du let og enkelt kan indrette arbejdsstationer. Lejemålet har badefaciliteter, og der er elevator direkte til lejemålet. De store facadevinduer og betongulvet bidrager til at skabe en rå – men også indbydende – stemning. Ejendommen har et hyggeligt gårdmiljø, hvor du kan nyde en kaffe eller besvare dagens sidste mails under åben himmel. Jeudan er bekendt med at flere kunder benytter kantine ordning på den anden side af vejen. Må vi byde indenfor? Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 4.176 pr. md.

Hent prospekt

Området

Kigkurren, hvad er det for én? Det betyder udkigspost på et fæstningsværk, og sådant et lå der i gamle dage ved Langebro, der forbinder København med Islands Brygge. I dag er Kigkurren navnet på den åbne plads, der ligger i det kreative kvarter på Islands Brygge, hvor bl.a. iværksættere, musikere og virksomheder får kvarteret til at summe. Du er tæt på selve Bryggen med dens mange cafeer, restauranter og den levende havnefront, og du er tæt på Metro og busser, når by og business kalder. Kvarteret giver dig gode p-muligheder, og er du på cykel, kan du tage den buede bro lige over til Fisketorvet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       35.583 kr.
Aconto driftsudgifter       3.863 kr.
Aconto energibidrag       2.838 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       42.284 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       427.000 kr.
Aconto driftsudgifter       46.361 kr.
Aconto energibidrag       34.054 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       507.415 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070