Lejemålet

I hjørnebygningen på Kronprinsensgade 13, 3. th. ligger en sand perle på hele 190 dekorative kvadratmeter. Ejendommens facade er afdæmpet, men indvendigt gemmer lejemålet på blandt andet smukke vægdekorationer, høje stukpaneler, sildebensparket og pejs. Kvadratmeterne er fordelt på 5 rum, som hver især har sit eget unikke udtryk og sin egen individuelle stil. Lejemålet er oplagt til showroom eller til virksomheden, som er på udkig efter et kontor ud over det sædvanlige og med stil og charme til op over begge ører. Udover de mange finurligheder, så har lejemålet et flot tekøkken, garderobe, toilet- og badefaciliteter, elevator og depotrum. Lyder det som noget for dig? Så viser vi meget gerne frem. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Har du ofte slentret gennem det særlige og summende Indre Bykvarter mellem Pilestræde og Købmagergade og drømt om at have det helt rigtige kontor her? At arbejde lækkert med byen omkring dig? Så tag et smut forbi Kronprinsensgade og sæt farten ned, når du går ned ad den. Stop foran nr. 4. Her venter din nye arbejdsplads på dig. Den ligger super-centralt med tog og Metro fra både Nørreport Station og Kongens Nytorv lige i nærheden. Og du har alt fra byens caféer, butikker, stormagasiner og, ikke at forglemme, Kongens Have inden for gå-afstand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       28.896 kr.
Aconto driftsudgifter       4.164 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       33.060 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       346.750 kr.
Aconto driftsudgifter       49.970 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       396.720 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. februar 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070