Lejemålet

Der er mange fordele ved at have kontor inde midt i byen. Dine kunder er lige i nærheden, dine samarbejdspartnere er kun en gåtur væk og det er let for dig og dine ansatte at komme til og fra arbejde. Og så udstråler et kontor i byen overskud. Især kontoret på Kronprinsensgade 4 1. sal. Her får du 204 nyrenoverede kontorkvadratmeter over den gamle Café Sommersko. Du og dine medarbejdere har rig mulighed for at indrette jer med arbejdsstationer efter behov. Kontoret har desuden et hyggeligt tekøkken, hvor I kan nyde jeres frokost eller sludre over en kop kaffe, gode toiletfaciliteter, et depotrum og garderobe. Har du brug for hjælp til indretning af arbejdsstationer? Så hjælper vi gerne. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Har du ofte slentret gennem det særlige og summende Indre Bykvarter mellem Pilestræde og Købmagergade og drømt om at have det helt rigtige kontor her? At arbejde i attraktive omgivelser med byen omkring dig? Så tag et smut forbi Kronprinsensgade og sæt farten ned, når du går ned ad den. Her venter din nye arbejdsplads på dig. Den ligger super-centralt med tog og metro fra både Nørreport Station og Kongens Nytorv lige i nærheden. Og du har alt fra byens caféer, butikker, stormagasiner og Kongens Have inden for gå-afstand.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       25.925 kr.
Aconto driftsudgifter       7.213 kr.
Aconto energibidrag       2.327 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       35.465 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       311.100 kr.
Aconto driftsudgifter       86.557 kr.
Aconto energibidrag       27.919 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       425.576 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070