Lejemålet

Tag med til Landgreven - en af Københavns fineste oaser. Stop op ved hjørneejendommen med den karismatiske facade med det unikke gavlmaleri og kunstværk – udført af kunstneren Ole Schwalbe. Tag trappen eller elevatoren op og træd indenfor i dit nye flotte kontor. Rum er der to af, og det ene er af den aflange slags - oplagt til storrumskontor. Vil du hellere have flere små kontorer? Så er der også mulighed for det. Rummene kan nemlig opdeles med moderne glaspartier, som giver dit nye kontor en helt speciel atmosfære og stil. Udover en central placering, har kontoret et fint tekøkken og gode toiletfaciliteter. Vi glæder os til at byde dig indenfor.Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 3.773 pr. md.

Hent prospekt

Området

Velkommen i Indre By, i det pulserende kvarter omkring St. Kongensgade kun et smut om hjørnet fra Kgs. Nytorv. Livet i en af byens mest attraktive og levende gader bevæger sig i alle retninger. Fra caféer med fransk stemning til restauranter med international atmosfære. Fra designerbutikker til dagligvareforretninger - kun få hundrede meter til græsset i Kongens Have eller kanalstemningen ved Nyhavn. Busser og Metro er inden for gå-afstand, og du kan leje p-pladser hos Jeudan lige om hjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       38.125 kr.
Aconto energibidrag       3.940 kr.
Aconto driftsudgifter       9.658 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       51.723 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       457.500 kr.
Aconto energibidrag       47.275 kr.
Aconto driftsudgifter       115.900 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       620.675 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 8/1/2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070