Lejemålet

New York er en af verdens hippeste byer med et hav af shopping-muligheder, kendte restauranter og rå og raffinerede kontorer. Og netop denne type kontor, er hvad du får på Livjægergade. Det store åbne kontorlokale har lyse trægulve, store facadevinduer, som giver et fantastisk lysindfald på de hvide betonvægge. Desuden har kontoret fire rum, som du kan indrette som mødelokaler/kontorer. Skal du og dine medarbejdere spise frokost, kan I nyde den i køkkenet for enden af kontoret. Derudover har dit nye lejemål også eget printerrum og depotrum. Så er du på udkig efter lokaler til din kreative virksomhed, mangler du et showroom eller vil et råt udtryk klæde din virksomhed? Så flyt ind på Livjægergade 17B, 2. sal, th. Velkommen indenfor. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 4.778 pr. md.

Hent prospekt

Området

Livjægergade ligger lige i det kreative kvarter på Østerbro, hvor gaderne er gamle, men idéerne er nye. Her er du midt i et dynamisk miljø med kreative virksomheder og nyistandsatte bygninger. Livjægergade ligger centralt placeret som en sidegade til Classensgade og Kastelsvej tæt på Østerbrogade. Området byder på både grønne oplevelser i Classens Have og gode café- og shoppemuligheder – for eksempel på Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade. Med busafgange i stribevis og tog i pendulfart fra Nordhavn Station og Østerport Station finder du nemt vejen dertil.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       50.106 kr.
Aconto energibidrag       5.306 kr.
Aconto driftsudgifter       8.664 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       64.076 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       601.276 kr.
Aconto energibidrag       63.674 kr.
Aconto driftsudgifter       103.974 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       768.924 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070