Lejemålet

Er du på jagt efter det helt rigtige lejemål til din virksomhed? Og gerne midt i det historiske København? Så velkommen indenfor på Magstræde 10. Her får du og dine medarbejdere hele 197 moderne kontorkvadratmeter – velholdt med respekt for ejendommens æstetik og elegance. Lejemålet som er i to etager er indrettet med intern trappe. Her er åbne kontorer, dejlige store rum til møder og vægge af glas, som får kontoret til at virke stort og imødekommende. Resten af væggene er hvidmalede og gulvene er lyse. Du får også et stort loftrum med adgang direkte fra lejemålet. Udover den formidable udsigt over de københavnske tagrygge, får du og dine medarbejdere et fint køkkenområde samt gode toiletfacilitet. Der til lejemålet et tilhørende stort loftrum med adgang via loftlem på 3. salen. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 2.852 pr. md.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Magstræde, Snaregade og Knabrostræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil. Så velkommen indenfor. Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med cafeer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs den brostensbelagte gade. Magstræde ligger tæt på Gammel Strand og strøget og busser kører i pendulfart fra Vindebrogade over for Bertel Thorvaldsens Plads. Der er endvidere den nye metrostation ved Gammel Strand, som binder byen endnu tættere sammen.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       24.149 kr.
Aconto energibidrag       2.690 kr.
Aconto driftsudgifter       8.078 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       34.917 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       289.787 kr.
Aconto energibidrag       32.277 kr.
Aconto driftsudgifter       96.938 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       419.002 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070