Lejemålet

Velkommen indenfor på jeres nye kontor i den historiske og fredet ejendom på Magstræde 6. I stueetagen får du 213 højloftede og lyse kontorkvadratmeter med fin udsigt til en hyggelig, aflukket gård. Dit nye kontor byder på mange flotte og klassiske detaljer - alt fra fine plankegulve, store vinduespartier til radiatorskjulere og smukke stukdekorationer. Lejemålet er aflangt og har tre åbne kontorer, et separat kontor og et område med plads til en uformel mødestation. Desuden er der både garderobe, fint nyere tekøkken med plads til spiseområde, hele to toiletter samt mulighed for cykelparkering i gården. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 3.256 pr. md. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Har du nogensinde gået rundt i de spektakulære og historiske gader ved Magstræde, Snaregade og Knabrostræde? Og måske endda drømt om at flytte din virksomhed hertil? Så velkommen til. Kvarteret er et af Københavns ældste med smukke og farverige ejendomme, et pulserende byliv med caféer og små restauranter. Gaden er rig på kontorer og butikker, der ligger som perler på en snor langs den brostensbelagte gade. Metrolinjen ved Gammel Strand ligger kun en kort gåtur fra kontoret, mens busser kører i pendulfart fra Vindebrogade over for Bertel Thorvaldsens Plads. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering ved Gammel Strand.

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       27.637 kr.
Aconto driftsudgifter       4.313 kr.
Aconto energibidrag       4.427 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       36.377 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       331.641 kr.
Aconto driftsudgifter       51.759 kr.
Aconto energibidrag       53.124 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       436.524 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. april 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070