Lejemålet

Drømmer du om, at din virksomhed skal bo i en skøn ejendom i hjertet af København? Så er de 111 lyse og nyistandsatte kontorkvm. på Niels Hemmingsens Gade måske noget for dig? Du får et åbent kontor, hvor der er en hyggelig afkrog – oplagt til uformelt møde- eller loungeområde. Derudover er der yderligere to kontorer, som du kan indrette efter behov. Måske har du brug for ekstra plads til dine medarbejdere? Eller måske vil du bruge det ene som mødelokale. Det er helt op til dig. Dit nye kontor har desuden et hyggeligt separat tekøkken, gode toiletfaciliteter og en fransk altan ud til gården. Flyt din virksomhed ind i det historiske København. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Den farverige og idylliske Niels Hemmingsens Gade er en tidslomme i København. Gaden er opkaldt efter teolog og professor Niels Hemmingsen, som var præst ved Helligåndskirken omkring 1550. Ud over at være nabo til en kirke finder du alt, hvad et københavnerhjerte kan begære lige om gadehjørnet. Du kan nyde en forretningsfrokost eller en eftermiddagskaffe på Gråbrødre Torv, tage en tur på indkøb på Strøget eller Købmagergade. Måske foretrækker du at slentre ned i sidegaderne, hvor du finder de små hyggelige caféer og butikker med det specielle på hylderne. Fra Niels Hemmingsens Gade er både metro, busser og S-tog desuden indenfor kort gåafstand.

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       13.338 kr.
Aconto energibidrag       2.331 kr.
Aconto driftsudgifter       3.312 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       18.981 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       160.062 kr.
Aconto energibidrag       27.972 kr.
Aconto driftsudgifter       39.738 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       227.772 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070