Lejemålet

Velkommen indenfor på dit nye kontor på Nørre Voldgade 94-96. På 4. sal får du hele 350 lyse og indbydende kontorkvadratmeter med fin udsigt over Indre Bys pulserende byliv ved Nørreport. Lokaler er der otte af – opdelt af en fordelingsgang, hvor du med fordel kan indrette loungeområder. Kontoret byder på fleksibel indretning med plads til mange arbejdsstationer – med alt fra enkeltmandskontorer, storrumskontorer, spiseområde, mødelokale og garderobe. Har du brug for inspiration til indretning, så hjælper vi gerne med det. Desuden har lejemålet både elevator, depotrum, tekøkken og hele fire toiletter. Lyder det som noget for dig og din virksomhed at bosætte jer i Indre By? Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Nørre Voldgade var oprindeligt et smalt stræde mellem volden og husene, hvor rebslagerne havde deres reberbaner, altså specielle bygninger til fremstilling af reb. I dag er gaden en af byens største, og væk er alle spor af reb – erstattet af tog, metro og busser, der kører under og over jorden som perler på en snor. Fra Nørre Voldgade er der kort til det hele: Latinerkvarterets hyggelige stræder, TorvehallerneKBHs lækkerier, Kongens Have og Ørstedsparkens grønne områder. Desuden kræver det kun en slentretur til byens to største handelsgader - Strøget og Købmagergade. Den perfekte placering til virksomheden, der ønsker at have fingeren på byens puls.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       49.583 kr.
Aconto energibidrag       5.028 kr.
Aconto driftsudgifter       16.119 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       70.730 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       595.000 kr.
Aconto energibidrag       60.332 kr.
Aconto driftsudgifter       193.428 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       848.760 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070