Lejemålet

Velkommen til dit nye hyggelige og smukke gårdhus på Nørregade 6. Lejemålets 234 kvadratmeter er nyere istandsat, og byder på en række fine detaljer med blandt andet Dinesen planker. De mange kvadratmeter er fordelt på hele fem etager med separat indgang til alle faciliter – forbundet af en intern trappe. Byhuset byder derfor på et hav af indretningsmuligheder. Stueetagen kan med fordel benyttes som mødelokale, mens 1-3. sal kan bruges som kontor. Kontorets tekøkken er placeret på 4. salen med plads til hyggelig frokoststue. Der er desuden både toilet i stueetagen og på 4. salen. Trods byhusets centrale placering, er lejemålet beliggende i baghuset i ro og mag. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Latinerkvarteret er kendt for sine kulturelle besøgende og de smukke ejendomme. Området omkring Nørregade er velbesøgt og velbevaret - af gode grunde. Her er nemlig både historiske kirker, såsom Sankt Petri Kirke og Vor Frue Kirke, hyggelige caféer og adgang til mange af Københavns omkringliggende stræder og passager. Nørregade er kun et stenkast fra Strøget, Købmagergade og resten af det pulserende københavnske byliv. Fra dit nye kontor er der heller ikke langt til Nørreport Station, som med sin metro og S-togsforbindelse knytter København og omegn sammen. Den perfekte placering til virksomheden, der ønsker at have fingeren på byens puls.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       31.707 kr.
Aconto energibidrag       6.798 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       38.505 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       380.484 kr.
Aconto energibidrag       81.570 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       462.054 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. januar 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070