Lejemålet

Velkommen indenfor i dit nye kontor, beliggende i den historiske og fredede ejendom på Overgaden Oven Vandet 10. Træd ind gennem ejendommens smukke port, og oplev de 422 lyse kontorkvm. Her møder du et nydeligt, højloftet kontor med nye plankegulve og moderne belysning samt skøn udsigt over kanalen. Kontorets mange kvm. giver rig mulighed for at indrette arbejdsstationer efter behov – alt fra enkeltmandskontorer, storrumskontorer, mødelokaler, depotrum, garderobe eller loungeområder til de mere uformelle møder eller brainstorming med kollegaerne. Til kontoret følger et separat tekøkken med plads til spiseområde samt hele tre toiletter – det ene med bad. Desuden tilhører der en hyggelig fælles gård til ejendommen. Trods den centrale beliggenhed, er kontoret placeret i et stille område. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Du kender måske Christianshavn fra tv-serien Huset på Christianshavn. Siden tidsperioden som serien skildrer, er der dog sket meget med bydelen, som i dag betragtes som en af Københavns mest hyggelige og unikke tidslommer. Området er anlagt med seks gader på langs - og fire gader på tværs med en midterkanal. Christian den 4 ville med inspiration fra Holland skabe en overby og en nederby. I dag vrimler bydelen med butikker, hippe spisesteder, kreative virksomheder – og ikke mindst besøgende. Transportmulighederne til og fra er eminente, da busser og metro kører i pendulfart fra Christianshavns Torv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       45.301 kr.
Aconto driftsudgifter       14.074 kr.
Aconto energibidrag       4.606 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       63.981 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       543.613 kr.
Aconto driftsudgifter       168.887 kr.
Aconto energibidrag       55.272 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       767.772 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. maj 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070