Lejemålet

Leder I efter kontorlokaler, der matcher jeres virksomheds ambitioner? Med en central beliggenhed som viser, I har fingeren på pulsen? Så er kontoret på Pilestræde måske noget for jer? Kontoret er på hele 566 charmerende københavnerkvadratmeter – med plads til ca. 24 arbejdsstationer langs vinduerne. Placeringen her på 3. sal gør, at lyset fra den Københavnske himmel strømmer ind ad vinduerne og lyser godt op. Er I flere medarbejdere? Så er der heldigvis også flere kvadratmeter. I får to store mødelokaler, rig mulighed for at indrette loungeområder til de uformelle møder, køkken og et stort spise-/loungeområde for enden af kontoret. Toiletter er der tre af, hvoraf det ene har bad. Så er I en moderne virksomhed – med moderne behov – så velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Pilestræde ligger i hjertet af ”Gamle København”, men gaden er absolut ikke bange for at tænke nyt. Kendte tøjbrands, populære restauranter, hyggelige caféer og et navnkundigt bladhus er med til at give strædet sin helt egen puls. Nok er strædet smalt, men det giver et bredt udvalg af muligheder: Strøget, Købmagergade og Kongens Have er lige om gadehjørnet. Desuden krydser Pilestræde med Kronprinsensgade - Københavns mest trafikeret footfall gade. Offentlig transport kan snildt nås på en to-go-kaffes tid til Kongens Nytorv eller Nørreport St. med tog, bus og metro. Er du i bil, kan du holde i Jeudans p-hus ved Gammel Mønt.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       67.212 kr.
Aconto driftsudgifter       17.472 kr.
Aconto energibidrag       8.346 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       93.030 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       806.550 kr.
Aconto driftsudgifter       209.666 kr.
Aconto energibidrag       100.150 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.116.366 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070