Lejemålet

Bo og gro på Østerbro. Velkommen indenfor i dit nye 90 kvadratmeter kontor med fine lyse gulve, højt til loftet og et dejligt lysindfald. Lejemålet fordeler sig på et åbent kontorlandskab med plads til op mod seks arbejdsstationer og et separat lokale, hvor du med fordel kan indtænke mødelokale - perfekt til dig med en mindre virksomhed. Medarbejdere kan benytte sig af ejendommens kantinefaciliteter mod et tilkøb. Eller gøre brug af et fælles tekøkken. Toiletterne deles med de andre kunder i ejendommen. Det er endvidere muligt, at leje p-pladser foran ejendommen. Du og din virksomhed får desuden god mulighed for at sætte jeres eget præg på fællesområderne. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Ragnagade. Gaden er beliggende på skønne Østerbro tæt på Vibenshus Runddel og Lyngbyvejen. Herfra er du og dine medarbejdere kun en kort gåtur fra metrostation, busruter til nær og fjern og ikke mindst alle Østerbros herligheder. Besøg de delikate og hyggelige caféer eller gå på indkøb i områdets nichebutikker. Er der behov for frisk luft eller en telefonsamtale under åben himmel, så ligger Fælledparken med højt til loftet og grønne omgivelser lige rundt om hjørnet. Fælledparken er desuden et oplagt sted at afholde jeres næste sommerarrangement, workshop eller bare at ønske hinanden go’ weekend fra.  

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       7.500 kr.
Aconto energibidrag       638 kr.
Aconto driftsudgifter       3.315 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       11.453 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       90.000 kr.
Aconto energibidrag       7.650 kr.
Aconto driftsudgifter       39.780 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       137.430 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. maj 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070