Lejemålet

Er du på jagt efter det helt rigtige sted i byen til din virksomhed, så slå et slag igennem Rigensgade, der forbinder Sølvgade med Øster Voldgade. Læg mærke til, at selvom du befinder dig i Indre By, ånder der ro og fred i gaden. Her på 1. sal i nummer 11 slår du dørene op til 237 lyse kvadratmeter, der består af et bredt udvalg af charmerende lokaler i forskellige størrelser. Du finder lækre plankegulve, småsprossede vinduer, fritlagte bjælker og fyldningsdøre. Dertil en fælles kantine, som du deler med andre virksomheder i bygningen – der er medlemspligt af lejerudvalget, der bestemmer menuen. Du kan også leje en p-plads i gården foran dit nye kontor – og et lagerrum i bygningen, hvis du har behov for mere plads. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 3.867 pr. md.

Hent prospekt

Området

Rigensgade ligger ved ikoniske Nyboder og byder på mange fordele. For selvom du befinder dig i Indre By, er her roligt samtidig med, at St. Kongensgade og Bredgade med et miks af kunsthuse, gallerier, restauranter, caféer og butikker ligger i slentreafstand. Trænger du og dine medarbejdere til en pause, finder I hele to grønne oaser lige om hjørnet – nemlig Østre Anlæg og Kongens Have. Og når arbejdsdagen er slut, kan I nemt hoppe på et tog eller snuppe Metroen, der kører i pendulfart tæt forbi.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       35.550 kr.
Aconto driftsudgifter       2.844 kr.
Aconto energibidrag       2.627 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       41.021 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       426.600 kr.
Aconto driftsudgifter       34.128 kr.
Aconto energibidrag       31.521 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       492.249 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070