Lejemålet

Velkommen til Sankt Nikolaj Vej 8. Tag elevatoren op til 4. sal og træd ind til hele 182 kontorkvm. Her bliver du mødt af et lyst og rummeligt kontormiljø, som giver rig mulighed for at indrette arbejdsstationer efter behov. Lokaler er der tre af, hvoraf det ene med fordel kan bruges som mødelokale. Vil du hellere bruge lokalet til kontor, så er der fælles mødelokale og opholdsrum i kælderen. Desuden har dit nye kontor eget separat tekøkken. Til kontoret tilhører der en lækker fælles tagterrasse, hvor du og dine kollegaer kan udveksle idéer og arbejdsopgaver eller nyde en kop lun kaffe under åben himmel. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 3.195 pr. md. Der er mulighed for leje af p-plads i gården kr. 1.500,00 + moms pr. måned. Lige nu tilbyder vi en kampagnepris på kr. 975,00 pr. m² det 1. år, kr. 1.075,00 pr. m² det 2. år og kr. 1.175,00 pr. m² det 3. år. Normallejen på lejemålet er kr. 1.175,00 pr. m² svarende til kr. 213.850,00 per år ekskl. moms. Kom forbi, mærk stemningen og se mulighederne midt på Frederiksberg. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Området ved Sankt Nikolaj Vej er en oase i hjertet af Frederiksberg. Stemningen er som du kender det – klassisk Frederiksberg med et hav af velbesøgte butikker og hyggelige caféer. Mangler du eller din kollega inspiration i løbet af arbejdsdagen, er Landbohøjskolens Have et godt sted til brainstormingsture eller uformelle frokoster i grønne omgivelser.  Med Frederiksberg Centret og Metrostation et stenkast fra dit kontor, har du alt indenfor rækkevidde. Busser kører i begge retninger på Falkoner Allé. Er du på jagt efter en parkeringsplads til bilen, er der mulighed for tilkøb af parkeringsplads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       14.788 kr.
Aconto driftsudgifter       6.099 kr.
Aconto energibidrag       3.108 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       23.995 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       177.450 kr.
Aconto driftsudgifter       73.187 kr.
Aconto energibidrag       37.301 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       287.938 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode 3 år og 6 måneder
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070