Lejemålet

Velkommen til Sankt Nikolaj Vej 8. Tag elevatoren op til 4. sal og træd ind til hele 182 kontorkvm. Her bliver du mødt af et lyst og rummeligt kontormiljø, som giver rig mulighed for at indrette arbejdsstationer efter behov. Lokaler er der tre af, hvoraf det ene med fordel kan bruges som mødelokale. Vil du hellere bruge lokalet til kontor, så er der fælles mødelokale og opholdsrum i kælderen. Desuden har dit nye kontor eget separat tekøkken. Til kontoret tilhører der en lækker fælles tagterrasse, hvor du og dine kollegaer kan udveksle idéer og arbejdsopgaver eller nyde en kop lun kaffe under åben himmel. Mulighed for leje af p-plads i gården kr. 1.050,00 + moms pr. måned. Kom forbi, mærk stemningen og se mulighederne midt på Frederiksberg. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Er du på jagt efter de helt rigtige kontorlokaler med den helt rigtige beliggenhed?  Så tag en tur forbi Sankt Nikolaj Vej og se nærmere på den. Stemningen er klassisk Frederiksberg med butikker og caféer – og busser i begge retninger - på Falkoner Allé,  Landbohøjskolens grønne have til inspirerende brainstorming-ture eller uformelle  frokoster og Frederiksberg Centret med alt hvad du har brug for i det daglige – inklusive Metro station lige uden for.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       17.821 kr.
Aconto driftsudgifter       6.099 kr.
Aconto energibidrag       3.108 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       27.028 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       213.850 kr.
Aconto driftsudgifter       73.187 kr.
Aconto energibidrag       37.301 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       324.338 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra 1. marts 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070