Lejemålet

Går du og drømmer om at bosætte din virksomhed i den mondæne del af Indre By? Så velkommen til. På Slotsholmsgade 1 finder du en historisk og hel unik ejendom fra 1901-1904. Tag elevatoren eller den fine trappeopgang op til 2. sal, og bliv mødt af hele 542 nyistandsatte kontorkvadratmeter. Kontoret byder på alt fra sildebensparket, smukke stukdekorationer, træbeklædte vægge med fine, klassiske detaljer og en skøn udsigt over Københavns Havn. Lejemålets mange kvadratmeter giver anledning til fleksibel indretning med plads til mange arbejdsstationer, hvor kun fantasien sætter grænser. Her kan du med fordel indtænke spiseområde, mødelokale, loungeområde, enkeltmands- og/eller storrumskontorer. Desuden har dit nye kontor hele to tekøkkener, gode toiletfaciliteter og depotrum. Den årlige leje for nærværende lejemål udgør DKK 1.062.320,00 ekskl. moms. Lejemålet udbydes med 15% rabat i år 1, svarende til en årlig rabat på DKK. 159.348,00. I år 2 ydes en rabat på 10% svarende til en årlig rabat på DKK 106.232,00. Herefter betales der fuld leje. Lejemålet er uopsigeligt i 3 år fra lejers side, hvorefter opsigelse kan finde sted med gældende varsel. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Slotsholmsgade er beliggende på Slotsholmen med udsigt til Københavns Havn. Ejendommen går også under navnet C.F. Tietgens Hus og har tidligere været hovedsæde for Privatbanken, som vi i dag kender som Nordea. Bygningen er udsmykket med flotte barok- og renæssancemotiver, som forbipasserende hver dag stopper op og beundrer. Busser kører få meter fra ejendommen, mens metro kører fra Gammel Strand. Mangler I p-pladser? Så hjælper vi gerne med det. Flyt ind på historiske Slotsholmen og bliv en del af et velrenommeret nabolag, som blandt andet tæller Christiansborg, Det Kongelige Bibliotek og Børsen.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       75.248 kr.
Aconto energibidrag       6.858 kr.
Aconto driftsudgifter       17.700 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       99.806 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       902.972 kr.
Aconto energibidrag       82.296 kr.
Aconto driftsudgifter       212.400 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.197.668 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070