Lejemålet

Går du og drømmer om at flytte din virksomhed ind til byen? Helt derind, hvor du og dine medarbejdere kan cykle eller tage metro lige til døren? Og hvor kunder og samarbejdspartnere aldrig er længere end et metrostop væk? Så tag et kig indenfor. Her får du 236 kontorkvadratmeter med flotte lyse trægulve, skønt lys fra siden og fra oven og idylliske loftsbjælker. Kontoret har en ekstra etage/stor hems med to rum, som du kan indrette til lounge eller mødelokale. Fra denne etage har du udsigt og overblik. Der vil komme nyt tekøkken i lejemålet. Desuden har kontoret gode toiletfaciliteter, fælles kantine og mødelokale i stueetagen og et hyggeligt gårdmiljø, som dine medarbejdere vil elske, når vejret er godt. Lyder det som noget for dig? Så lad os vise frem.

Hent prospekt

Området

Velkommen i St. Kongensgade, byens brogede og berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kgs. Nytorv. Gaden der kan rumme både det stilfulde, det skæve byliv og boheme-atmosfære. Virksomheder ligger side om side med hippe caféer med fransk stemning og restauranter med eksotisk atmosfære, fra designerbutikker til kunsthandlere. Med base i St. Kongensgade er man altid tæt på det vigtige i hverdagen, kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Ej at forglemme havnehygge i Nyhavn eller omkring Ofelia Plads, grønne omgivelser i Kongens Have samt busser og metro fra Marmorkirken og Kgs. Nytorv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       23.600 kr.
Aconto energibidrag       3.535 kr.
Aconto driftsudgifter       6.713 kr.
Aconto kantineudgifter       6.272 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       40.120 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       283.200 kr.
Aconto energibidrag       42.424 kr.
Aconto driftsudgifter       80.559 kr.
Aconto kantineudgifter       75.270 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       481.453 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070