Lejemålet

Drej af fra motorvejen, og du finder nemt vej til Stamholmen ved Avedøre Holme, hvor I bliver naboer til et af Storkøbenhavns mest driftige industriområder. Træd indenfor i virksomhedshotellet. Er du en enkeltmandsvirksomhed eller er I blot et par ansatte, findes der ideelle kontorkvadratmetre. Hertil et stort, fælles køkken, mødelokale, garderobe og to toiletter. Nyd godt af fordelene ved at være en del af et større fællesskab, hvor I kan dele udgifterne til faciliteterne og dermed holde en fornuftig husleje. Benyt dig samtidig af muligheden for at skabe synergi med dine kontor-naboer – her er der grobund for, at nye samarbejder og nye forretningsideer kan opstå. Vi glæder os til at vise dig dit nye kontor, en god placering med gode firma-bofæller til en god pris.

Hent prospekt

Området

Lejemålet ligger i det store veletablerede og kombinerede erhvervs- og industriområde på Avedøre Holme, hvor I får en lang række kendte virksomheder som naboer. Ud over de mange fordele i kombinationen erhverv og industri har området ideelle tilkørselsforhold. Der er under 5 minutters kørsel til hele motorvejsnettet, og herfra kan I nå lufthavnen og Øresundsbroen på 10 minutter. Godt det samme, som I skal bruge for at komme til Københavns Centrum.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       2.500 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       2.500 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       30.000 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       30.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070