Lejemålet

Går du og drømmer om at flytte din virksomhed ind i hjertet af København? I et nyistandsat kontor på 475 moderne, rå og raffinerede kvadratmeter? Og hvor du selv kan få indflydelse på særindretning af vægge og meget mere? Så er Toldbodgade 18 måske noget for dig. Dit nye kontor får et splinternyt te-køkken, nyrenoverede toiletfaciliteter – hvor der er mulighed for bad i det ene. Opgangen har elevator og en bred trappe i herskabelig stil - og opgangen er nymalet og istandsat. Vil du være med til at sætte dit personlige præg på dit næste kontor? Så hop med ombord. Vi kan endvidere tilbyde en frokostaftale i Spisestedet på Sankt Annæ Plads 13. Spisestedet benytter råvarer i sæson, fortrinsvis økologiske og danske. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 4.681 pr. md.

Hent prospekt

Området

Toldbodgade ligger i Frederiksstaden - et af de mest eftertragtede områder i Indre By. Gaden løber fra Nyhavn til Amaliegade og ligger i smørhullet mellem Kastellet, skønne Sankt Annæ Plads og friluftsområdet omkring Ofelia Plads. Her får I havnen lige foran jeres fødder, mens Indre By kun er en slentretur væk. Byen byder på Metro og busser fra Kongens Nytorv - og et levende butiks- og cafémiljø i kvarteret omkring byens store torv med gader som St. Kongensgade og Bredgade. Området har et væld af prominente virksomheder, små oaser og ikke mindst transportmuligheder.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       70.767 kr.
Aconto energibidrag       8.463 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       79.230 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       849.200 kr.
Aconto energibidrag       101.552 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       950.752 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070