Lejemålet

Er I på jagt efter det helt rigtige domicil med plads til ca. 100 medarbejdere? Gerne så centralt i København som muligt, men hvor I ikke bliver forstyrret af larm fra gaden? Og med plads til egen kantine? Så lad os vise frem på Valkendorfsgade 13. Her får I hele 1697 lækre københavnerkvadratmeter i flere etager, med kontorer i forskellige former og med beliggenhed med udsigt til et hyggeligt gårdmiljø. De mange kvadratmeter er fordelt på mellemhus og gårdhus og tæller etagerne parterre, stue, 1. sal og 2. sal. Lejemålet har en stor tagterrasse, hvor I kan nyde en kop kaffe med udsigt til den københavnske himmel. Domicilet har desuden fibernet, mødelokaler, elevator, toilet- og badefaciliteter samt ventilation/køling. Ja, alt hvad en moderne virksomhed eller et bureau forventer og har brug for. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Valkendorfsgade er beliggende i Indre By og strækker sig i en L-form fra Strøget til Købmagergade. Gaden er blevet omdannet til en stille gågade, og kendetegnes ved sine historiske og charmerende ejendomme. Nichebutikker og driftige kontorer ligger som perler på en snor langs den brostensbelagte gade. Valkendorfsgade har et unikt historisk vingesus og emmer af ro og idyl, mens det pulserende byliv venter lige rundt om hjørnet. Beliggenheden er central og tæt på busser i begge retninger fra Christiansborg, mens metro kører fra både Gammel Strand og Kongens Nytorv. Gaden ligger desuden også kun en gåtur fra Nørreport Station, som både har busser, metro og fjerntog.         

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       201.519 kr.
Aconto driftsudgifter       41.011 kr.
Aconto energibidrag       19.375 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       261.905 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       2.418.225 kr.
Aconto driftsudgifter       492.130 kr.
Aconto energibidrag       232.500 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       3.142.855 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070