Lejemålet

På Valkendorfsgade 13 ligger dit nye domicil. Med loungeområde og kantine i parterrehøjde. Det er også her jeres ca. 100 medarbejdere møder ind. Herfra kan de snuppe den åbne trappe og finde vej til deres hæve-sænkeborde i et af Københavns mest rustikke kontorer. Trappen fører fra parterre op til 3.etage, hvor I har mulighed for at indrette jer med arbejdsstationer, lounge-områder og åbne møderum. På øverste etage er der adgang til en fantastisk tagterrasse omkranset af smukke bjælker. Vi tilbyder en kampagneleje på kr. 1.424 pr. m² det 1. år. Normal leje på denne del er kr. 1.600 pr. m², svarende til kr. 2.715.200 pr. år ekskl. moms. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 15.622 pr. md.

Hent prospekt

Området

Velkommen til det særlige, summende Indre By-kvarter - til Københavns svar på SoHo. I området finder du byens mest trendy og hotte forretninger, mærkevarebutikker, kontorer inden for de kreative brancher, cafeer i det lune hjørne og et mylder af mennesker med et veludviklet shopping-gen. I dag suser bilerne forbi i Valkendorfsgade, som forbinder byens to største handelsgade, Strøget og Købmagergade, men allerede i år bliver gaden forvandlet til en skøn, flisebelagt gå-gade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       201.377 kr.
Aconto energibidrag       19.374 kr.
Aconto driftsudgifter       70.708 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       291.459 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       2.416.528 kr.
Aconto energibidrag       232.489 kr.
Aconto driftsudgifter       848.500 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       3.497.517 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070