Lejemålet

Er du på udkig efter et kontor med central beliggenhed og det hele om gadehjørnet? Så velkommen indenfor på Vester Voldgade 9. Tag elevatoren op på 2. sal, og træd ind til hele 316 højloftede og lyse kontorkvadratmeter. Kontoret er moderniseret med både nyt køkken, plankegulve og radiatorskjulere. Lokaler er der otte af, og kontorets mange kvadratmeter giver rig mulighed for at indrette arbejdsstationer efter behov – alt fra enkeltmandskontorer, storrumskontorer, mødelokaler, garderobe og loungeområder til de mere uformelle møder. Desuden har dit nye kontor separat tekøkken med plads til spiseområde, to toiletter – det ene med bad - samt mulighed for cykelparkering i gården. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 4.057 pr. md. Mangler du inspiration til indretningen? Så hjælper vi også gerne med det. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Engang flugtede Vester Voldgade med Københavns vestvendte vold, der fungerede som beskyttelse af byen. I dag ligger gaden centralt med alt, hvad et københavnerhjerte kan begære. Her finder du en af Danmarks længste gågader og byens små stræder og pladser, der til sammen byder på stemningsfulde cafeer, restauranter og butikker med det hele på hylderne. Hertil TorvehallerneKBH, Tivoli, Latinerkvarteret - og endnu tættere på den grønne Ørstedspark. Offentlig transport er lige om hjørnet. Rådhuspladsen med bus og metro kræver blot, at du krydser gaden, mens Nørreport St. med busser, metro og tog findes en anelse længere væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       46.083 kr.
Aconto driftsudgifter       2.265 kr.
Aconto energibidrag       4.556 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       52.904 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       553.000 kr.
Aconto driftsudgifter       27.176 kr.
Aconto energibidrag       54.668 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       634.844 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070