Vil du være en del af
Egedal Centret?

Mangler du det perfekte lokale til din nye butik, café eller kontorlokale i Egedal Centret?

Indkøbsmekka i Stenløse

Egedal Centret ligger i hjertet af Stenløse og har i mange år være byens med velbesøgte og populære indkøbsmekka. Egedal Centret tilbyder en kombination af butikker, offentlige og private kontorer samt restaurationer. Centret ligger ved Stenløse Station, og der er masser af gratis parkeringspladser. Der er desuden en forening, der søger for al markedsføring og events i centret, så du behøver kun koncentrere dig om at drive din forretning.

Se Jeudans ledige butikslejemål

Uden for København – inden for rækkevidde

Egedal Centret er et udendørs center. Her er byens bedste butikker og masser af driftige virksomheder samlet. Området byder på et godt kundeflow med gode eksponeringsmuligheder Stenløse Station ligger lige om hjørnet, og både S-toget og vejnettet sørger for ubesværet transport til og fra de omkringliggende byer samt København.

Vil du åbne din nye butik, café eller kontor i Egedal Centret?

Vil du være en del af et udendørs shopping center med mere en 65 butikker? Her liger eksempelvis Netto, Normal, Imerco, Fitness World, Matas og mange flere. Derudover tilbyder vi attraktive kontorlejemål med markedets bedste vilkår, som måske egner sig perfekt til dig der drømmer om at åbne en butik i Egedal Centret, eller har virksomhed i Stenløse og omegn.

Book en uforpligtende fremvisning, enten fysisk eller virtuelt, og kom et skridt nærmere dit næste lejemål med den bedste service.

book en uforpligtende fremvisning   

Book en uforpligtende fremvisning af kontor eller butik

Anfør venligst, om du ønsker en fysisk eller virtuel fremvisning i kommentarfeltet.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.


Facts om Egedal Centret:

  • 1000 gratis p-pladser
  • Altid god service
  • Bus og s-tog lige til døren
  • Over 70 butikker

Og du kan meget læse mere om Egedal Centret her. 

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

Her kan drømme blive til butik

Her kan drømme blive til butik

Venlig husleje og venlige kontorfæller

Venlig husleje og venlige kontorfæller
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch