Havnegade 23-27

En havn af muligheder...

Vil I være med til at sætte jeres personlige præg på jeres nye kontorlejemål? Moderne, enkelt eller farverigt? Det er jeres behov og ønsker vi realiserer, når vi istandsætter og indretter de historiske lejemål på Havnegade.  

Historien er nærmest vævet ind i væggene på Havnegade. I kan bogstaveligt talt kradse i overfladen og under de yderste lag, dukker penselstrøgene gennem tiden op. Vores arkitekter og malere har, i samarbejde med en farvearkæolog, genskabt den historiske farvepalette, der oprindeligt prydede de storslåede rum på Havnegade.

Sæt dit præg på lejemålet i Havnegade

Vi tilpasser lejemålet til jeres behov.

Mulighederne er mange, når vi restaurerer en bevaringsværdig ejendom. Vores arkitekter og håndværkere er eksperter i at bevare og modernisere historiske ejendomme i København. Derfor kan vi invitere jer med indenfor i indretningsfasen, hvor I får mulighed for at præge kontorindretningen, så den matcher jeres behov og ønsker.

Se de forskellige lejemål herunder og kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for at søsætte din virksomhed på Havnegade.  

Vil du vide mere om mulighederne på Havnegade?

Se de forskellige lejemål ved at klikke på de forskellige lejemål herunder

1.450 kvm. - Havnegade 27

1.480 kvm. - Havnegade 25

1.654 kvm. - Havnegade 23

2.930 kvm. - Havnegade 25-27

3.134 kvm. - Havnegade 23-25

4.584 kvm. - Havnegade 23-27

 

Kontakt os

Telefonnummer
Evt. dato du vil ringes op
Skriv en besked

 

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch