Kontorlokale i København

Leder du efter kontorlokaler i København? Bo og gro i et af vores eksklusive kontorlokaler i København for eksempel i København K, på Østerbro eller på Nørrebro. Se vores flotte og ledige kontorlokaler i København herunder.

Med kontor i hjertet af det historiske og velbesøgte København, bliver du en del af et helt særligt nabolag, som blandt andet tæller driftige virksomheder, smagfulde spisesteder, metrostationer og en dronning. Hvad enten du har brug for flere m2 til jeres kontor i København eller I drømmer om en ny lokation, så kan vi hjælpe dig. Vores moderne kontorlokaler i København er forvaltet med gammeldags omhu. Vi gør en dyd ud af at bevare ejendommenes charme, arkitekturen og vi elsker kontorejendomme med historier. Vores kontorer og kontorlokaler i København ligger på eksklusive adresser, og du får højt til loftet og plads til erhvervsbegejstring. Vi vejleder dig hele vejen og viser gerne flere af vores flotte kontorlejemål frem, ud fra dine drømme og ønsker. Vi ved, at der kan opstå mange spørgsmål når man skal finde sit nye kontorlokale i København, og derfor sidder vi klar til at hjælpe og vejlede dig.

Er du klar til at finde dit nye kontorlokale i København, eller vil du booke en fremvisning på et eller flere kontorlejemål? 
Se vores ledige kontorlokaler i København

Book en fremvisning

Markedets bedste vilkår til dit kontorlokale i København

Når du flytter ind i et nyt kontorlokale i København i en Jeudan-ejendom, er vores ambition ikke kun at gøre dig tilfreds med de fysiske rammer. Du kan glæde dig til at blive mødt af lejevilkår, der - som du kan se her - på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Som ny kunde hos Jeudan i et kontor i København tilbydes du følgende vilkår:

Ingen binding
Der er ingen uopsigelighed på dit nye kontorlejemål, som altid kan opsiges med 3 måneders varsel.

Frihed til at skrue op eller ned
Ingen ved hvad fremtiden bringer. Så skal du på sigt bruge færre eller flere m2, så har vi en løsning, der sikrer en let og billig overgang til nye kontorlokaler i København eller udenfor København hos Jeudan.

Ingen dobbelt husleje
Hvis du har opsigelsesvarsel på det lejemål, du flytter fra, kan du få rabat svarende til lejen på dit eksisterende lejemål i opsigelsesperioden. Rabatten kan dog ikke overstige 6 måneders leje på dit nye lejemål.

Du kan læse meget mere om dine eksklusive kundefordele hos Jeudan her.

Book en uforpligtende fremvisning
Det er også muligt at komme på en virtuel fremvisning af dit nye kontorlokale i København. Notér venligst dette ønske i kommentarfeltet.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch