Kontor til leje i København
Plads til erhvervsbegejstring

Når du flytter ind på et kontor hos Jeudan garanterer vi dygtighed, tilgængelig og ordentlighed. Vi er specialister i kontorlokaler og vi tager hånd om alt for dig. Du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed og overlade detaljerne til os.

Mangler du kontor i København, i Storkøbenhavn eller i Nordsjælland? Mangler du et kontor i de rette omgivelser som giver dig og din virksomhed inspiration? Et kontor, hvor du kan udvikle din virksomhed og med en gennemsigtig og fleksibel lejekontrakt? Så kan Jeudan hjælpe dig med at finde dit næste kontor eller kontorlokale. Jeudans portefølje har et stort udvalg af kontorlokaler og kontorer i København og omegn, og vi ligger mursten til alle slags virksomheder. Skal vi også lægge mursten til din?

Se alle vores ledige kontorer og kontorlokaler til leje.

Få en firmaadresse med fin fremtidsudsigt

Vi har mange forskellige typer af kontorer til leje, og vi går op i detaljerne. Vi kan hjælpe dig med at finde det kontor eller kontorlokale, der passer dig og din virksomhed allerbedst. Vi hjælper dig også med istandsættelsen og indretningen af kontoret, så det passer præcis til jeres behov og ønsker. Hos Jeudan er vi over 500 ildsjæle, som trækker på rigtig mange talenter, og vi glæder os til at hjælpe jer på plads.

Få den bedste rådgivning

Hvis du har brug for rådgivning til m², beliggenhed, pris eller har spørgsmål til dine nye kontorlokaler, så sidder vi klar til at vejlede dig. Vi viser altid gerne vores kontorlokaler frem, og du bestemmer om det skal være en fysisk eller virtuel fremvisning. Du er altid velkommen til at give os et kald på 70106070 eller booke en fremvisning på et eller flere af vores lejemål.

Fortæl os om dine drømme, ønsker og kriterier, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit kommende kontorlejemål.

Book fremvisning

Book en fremvisning

Såfremt du ønsker en virtuel fremvisning, notér venligst dette i kommentarfeltet.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

 

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig når vi finder et match.

Eller ring til os på 7010 6070.

Søger du nyt kontor eller lager?

Søger du nyt kontor eller lager?

Parkeringshuse i København

Parkeringshuse i København
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch