Kontor til leje
Plads til erhvervsbegejstring

Når du flytter ind i et kontorlokale hos Jeudan garanterer vi dygtighed, tilgængelig og ordentlighed. Vi er specialister i kontorlejemål og vi tager hånd om alt for dig. Du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed og overlade detaljerne til os.

Leder du efter kontorlokale til leje i København, i Storkøbenhavn eller i Nordsjælland? Mangler du et kontorlokale til leje i de rette omgivelser som giver dig og din virksomhed inspiration? Et kontorlokale, hvor du kan udvikle din virksomhed og med en gennemsigtig og fleksibel lejekontrakt? Så kan Jeudan hjælpe dig med at finde dit næste kontorlejemål. Jeudans portefølje har et stort udvalg af flotte og inspirerende kontorer i København og omegn, og vi ligger mursten til alle slags virksomheder. Skal vi også lægge mursten til din?

Find det kontorlejemål der passer til din virksomhed

Vi har mange forskellige typer af kontorer og kontorlokaler til leje, og vi går op i detaljerne. Vi kan hjælpe dig med at finde det kontor eller kontorlokale, der passer dig og din virksomhed allerbedst. Vi hjælper dig også med istandsættelsen og indretningen af kontoret, så det passer præcis til jeres behov og ønsker. Hos Jeudan er vi over 500 ildsjæle, som trækker på rigtig mange talenter, og vi glæder os til at hjælpe jer på plads.

Se alle vores ledige kontorer til leje.

Rådgivning om dit nye kontorlejemål

Hvis du har brug for rådgivning til m², beliggenhed, pris eller har spørgsmål til dit nye kontor til leje, så sidder vi klar til at vejlede dig. Vi viser altid gerne vores flotte kontorejendomme frem, og du bestemmer om det skal være en fysisk eller virtuel fremvisning. Du er altid velkommen til at give os et kald på 70106070 eller booke en fremvisning på et eller flere af vores kontorlejemål.

Fortæl os om dine drømme, ønsker og kriterier, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit kommende kontorlejemål.

Book fremvisning

Book en fremvisning

Såfremt du ønsker en virtuel fremvisning, notér venligst dette i kommentarfeltet.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

 

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

Søger du nyt kontor eller lager?

Søger du nyt kontor eller lager?

Københavns bedst placerede parkeringshuse

Københavns bedst placerede parkeringshuse
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch