Kontorer til leje i København

Mangler du kontor i København eller i Storkøbenhavn? Og i de rette omgivelser som giver dig og din virksomhed inspiration? Et kontor, hvor du kan udvikle din virksomhed og med en gennemsigtig og fleksibel lejekontrakt? Så kan Jeudan hjælpe dig med at finde dit næste kontor her

Jeudans portefølje har et stort udvalg af kontorlokaler og kontorer i København og omegn, og vi ligger mursten til alle slags virksomheder. Skal vi også lægge mursten til din?

Vi har mange forskellige typer af kontorer, og vi går op i detaljerne. Vi kan hjælpe dig med det kontor, der passer dig allerbedst. Men også med istandsættelsen og indretningen af det. Hos Jeudan er vi over 500 ildsjæle, som trækker på rigtig mange talenter.

 

Vi går på arbejde hver dag for at skabe de bedste arbejdspladser til alle vores kunder

Hvis du har brug for rådgivning til m², beliggenhed, pris eller andet på dit nye kontor, så hjælper vi gerne med sparring. Vi viser også gerne vores kontorlokaler frem. Ring 7010 6070 eller se mere på jeudan.dk.

Lyder det som noget for din virksomhed?

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg giver hermed tilladelse til at Jeudan må ringe mig op med henblik på en fremvisning

 

Søger du nyt kontor eller lager?

Søger du nyt kontor eller lager?

Jeudans strategi

Jeudans strategi

Historien om Jeudan

Historien om Jeudan

Parkeringshuse i København

Parkeringshuse i København
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch