Lejemålet

Velkommen indenfor i den fredet rokoko-inspireret ejendom på Amaliegade 15 - opført af hofbygmester Nicolai Eigtved fra 1754-1756. Dit nye kontor på 3. sal består af hele 374 kvadratmeter, fordelt på ti rum. Lejemålet byder på fleksibel indretning med plads til mange arbejdsstationer. Her kan du med fordel indtænke enkeltmandskontor, storrumskontor, mødelokale og/eller loungeområde til de mere uformelle møder. Når sulten melder sig, kan du og dine medarbejder benytte lejemålets splinternye tekøkken. Hertil har du to toiletter samt intern trappe op til stort opbevaringsrum. Så skal din virksomhed bo som en konge – med en dronning som nabo? Så lad os vise frem her på Amaliegade 15. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt. Den årlige leje for nærværende lejemål udgør DKK 566.610,-ekskl. moms. Lejemålet udbydes med 15% rabat i år 1, svarende til en årlig rabat på DKK. 84.991,50, ekskl. moms. Herefter betales der fuld leje. Lejemålet er uopsigeligt i 2 år fra lejers side, hvorefter opsigelse kan finde sted med gældende varsel.

Hent prospekt

Området

Amaliegade løber fra grønne Sankt Annæ Plads over Amalienborg Slotsplads – med Danmarks mest kendte altan – og munder ud ned til Esplanaden og Kastellet. Fra Amaliegade finder du det hele rundt om gadehjørnet: Frederiksstadens pulserende forretningsgader, Store Kongensgade og Bredgade, der byder på butikker af alle slags, kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Det er også her i kvarteret, at alverdens ambassader og kendte advokathuse har adresse, mens Nyhavn, Ofelia Plads og Jeudans p-anlæg under Kvæsthusbroen kun er en slentretur væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       47.218 kr.
Aconto driftsudgifter       7.698 kr.
Aconto energibidrag       4.301 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       59.217 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       566.610 kr.
Aconto driftsudgifter       92.378 kr.
Aconto energibidrag       51.612 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       710.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070