Lejemålet

Kontoret på Amaliegade 16B, 4. th. er beliggende i hjertet af Frederiksstaden og er på hele 175 veldisponerede kvadratmeter, som giver plads til ca. 14 arbejdsstationer. Tag elevatoren op til 4. sal og bliv mødt af 175 lyse og totalrenoverede kontorkvadratmeter. Herfra kan du og dine medarbejdere indrette en skøn arbejdsplads. Kontoret har tekøkken, loungeområde, toiletfaciliteter og ikke mindst en fantastisk udsigt over Ofelia Plads til Operaen og de tidligere B&W-haller på Refshaleøen. Så leder du efter et kontor, hvor du og dine medarbejdere er tæt på kunder, samarbejdspartnere og det pulserende københavnske byliv? Så lad os vise frem. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Amaliegade løber fra grønne Sankt Annæ Plads over Amalienborg Slotsplads – med Danmarks mest kendte altan – og munder ud ned til Esplanaden og Kastellet. Fra Amaliegade finder du det hele rundt om gadehjørnet: Frederiksstadens pulserende forretningsgader, Store Kongensgade og Bredgade, der byder på butikker af alle slags, kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Det er også her i kvarteret, at alverdens ambassader og kendte advokathuse har adresse, mens Nyhavn, Ofelia Plads og Jeudans p-anlæg under Kvæsthusbroen kun er en slentretur væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       21.058 kr.
Aconto driftsudgifter       4.462 kr.
Aconto energibidrag       2.246 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       27.766 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       252.700 kr.
Aconto driftsudgifter       53.550 kr.
Aconto energibidrag       26.950 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       333.200 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070