Lejemålet

På Amaliegade 45 ligger en fredet og hel unik ejendom fra 1790-1791. Bygningen blev opført af arkitekt Andreas Hallander, og har tidligere huset den danske guldaldermaler Martinus Rørbye. På 2.sal får du hele 445 veldisponeret kontorkvadratmeter, der netop har gennemgået en større istandsættelse. Indvendigt gemmer lokalerne på smukke stukdekorationer, nyt fyrtræsplankegulv og som prikken over i’et, en idyllisk svensk porcelænskakkelovn som fuldender det mondæne udtryk, der kendetegner kontorlokaler i Frederiksstaden. Udover de finurlige detaljer, så får du og dine medarbejdere et væld af indretningsmuligheder. Så skal din virksomhed bo som en konge – med en dronning som nabo? Så lad os vise frem her på Amaliegade 45. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Amaliegade løber fra grønne Sankt Annæ Plads over Amalienborg Slotsplads – med Danmarks mest kendte altan – og munder ud ned til Esplanaden og Kastellet. Fra Amaliegade finder du det hele rundt om gadehjørnet: Frederiksstadens pulserende forretningsgader, Store Kongensgade og Bredgade, der byder på butikker af alle slags, kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Det er også her i kvarteret, at alverdens ambassader og kendte advokathuse har adresse, mens Nyhavn, Ofelia Plads og Jeudans p-anlæg under Kvæsthusbroen kun er en slentretur væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       56.800 kr.
Aconto driftsudgifter       17.400 kr.
Aconto energibidrag       6.907 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       81.107 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       681.601 kr.
Aconto driftsudgifter       208.796 kr.
Aconto energibidrag       82.884 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       973.281 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. september 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070