Lejemålet

Er du på udkig efter nye lokaler til din virksomhed i Frederiksstadens smukke ejendomme? Så er Amaliegade 45 måske noget for dig. Bliv mødt af hele 273 kvadratmeter med egen indgang i parterre – oplagt til kontor eller showroom. Lejemålets mange kvadratmeter byder på et hav af indretningsmuligheder, hvor kun kreativiteten sætter grænser. Lokalernes rummelighed giver god plads til at udstille dine varer eller indrette alt fra storrumskontorer, enkeltmandskontorer, mødelokaler og loungeområde. Desuden har dit nye lejemål både nyt tekøkken, gode lagerfaciliteter, hele tre toiletter samt badefaciliteter. Mangler du inspiration til design eller indretning af de mange kvadratmeter, så hjælper vi gerne. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

I Frederiksstaden finder du de brede, brostensbelagte gader med klassiske, smukke bygninger med et kongeligt sus gennem gaden. Amaliegade er en af de mest klassiske. Den løber fra den grønne Sankt Annæ Plads over Amalienborg Slotsplads og ned til Esplanaden. I Amaliegade er du og dine medarbejdere i slentreafstand fra alt det gode: Livet på Havnekajen, den smukke Amaliehave, stilfulde butikker, lækre restauranter og berømte auktionshuse i Store Kongensgade og Bredgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       19.111 kr.
Aconto energibidrag       4.235 kr.
Aconto driftsudgifter       10.670 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       34.016 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       229.334 kr.
Aconto energibidrag       50.825 kr.
Aconto driftsudgifter       128.035 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       408.194 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070