Lejemålet

Drømmer du om, at dit blomstrende firma får adresse på en af Københavns mest attraktive adresser? Så er lokalerne på Borgergade 24B måske noget for dig. Her på 3. sal åbner du døren til 625 kvadratmeter med plads til omkring 30 ansatte. Billederne stemmer ikke helt overens med virkeligheden, for vi er i gang med at opgradere lokalerne, så de får et moderne udtryk med store åbne rum. Vi venter dog med at gøre det hele færdigt til, at du kan nå at sætte præg på indretningen, så den passer perfekt til dit firma – både i indretning og udtryk. Vi hjælper også gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 7.023 pr. md. Vores design-afdeling står klar til at rådgive dig, så kom forbi og kig på herlighederne.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Borgergade. Gaden er beliggende lige om hjørnet fra Kongens Nytorv i Indre Bys pulserende kvarter - med Store Kongensgade til den ene side og Adelgade til den anden side. Livet i et af byens mest attraktive og levende kvarterer bevæger sig i alle retninger. Alt fra de små hyggelige caféer med fransk stemning, til restauranter med international atmosfære. Her finder du samtidig designerbutikker og gallerier, som perler på en snor. Fra Borgergade er der kort gåafstand til Marmorkirken med både bus og metro. Foretrækker du egen bil, er der mulighed for parkering i Jeudans p-hus på Dr. Tværgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       85.938 kr.
Aconto energibidrag       7.533 kr.
Aconto driftsudgifter       18.696 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       112.167 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.031.250 kr.
Aconto energibidrag       90.397 kr.
Aconto driftsudgifter       224.352 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.345.999 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070